Vi leverer alt av glass! 

Vi monterer å leverer alt fra dekorglass til isloerglass. 


Dekorglass

Det finnes forskjellige typer dekorglass, men de har alle et formål og det er å skape en mondern utsende og dekor. Dekorglass kan brukes over kjøkkenbenken, i garderobeskapet eller bare som kunst på veggen. 


tasmaPHOTO-2020-10-02-10-11-03
realizacja8
tasmaPHOTO-2020-10-02-10-10-19
dekorglass

Sikkerhetsglass

Sikkerhetsglass er herdet og/eller laminerte glass i mange forskejllige tykkelser og kombinasjoner samt veldig mange bruksomeråder. Sikkerhetsglass brukes i glassrekkverk, dører, dusjer, baldakiner og mye mye mer. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud. 

Emaljert glass

Emaljefarge påføres glasset og brennes inn i en herde prosses ved høy temperatur. Fargen på emalje glass er veldig varig og slitesterk. Emalje glass tåler store temperaturforskjeller. 

Isolerglass

Isolerglasss reduserer varmetap gjennom vinduer og dører. En så slik isolerende effekt opppnås ved å bruke flere glass sammen hvor hullrommet mellom glassenede er fylt med isolerende gasser eller vakuum. Isolerglass er nøkkelen til å redusere energikostnader og miljøeffekter av oppvarming innendørs. Byggeforsktiftene blir stadig utviklet i rettningen av strengere krav på energi og miljøkrav for nybygg og rehabliteringsprosjekter. 


La oss hjelpe deg.  Ta kontakt med våre eksperter angående glass!